Articole recente
Image | Bucati | Pret pe bucata | Cantitate | Total | Add to basket | Muta |
---|
![]() |
Go to cart ![]() |
Image | Bucati | Pret pe bucata | Cantitate | Total | Add to basket | Muta |
---|
![]() |
Go to cart ![]() |
Iată 7 motive sa consumi cătină:
1. Cătina conţine o cantitate de vitamina E de trei ori mai mare decât germenii de grâu şi de trei ori mai multă vitamina E decât morcovii.
2. Cătina are de patru ori mai multă enzime care protejează organismul de radicalii liberi, faţă de ginseng.
3. Cătina are proprietăţi antirid, antiîmbătrânire şi împiedică acumularea de kilograme în plus.
4. Cătina, sub formă de ulei, ajută la reglarea tranzitului intestinal, fiind de un real folos celor care suferă de constipaţie.
5. Cătina, sub formă de ulei presat la rece, vindecă arsurile solare de pe piele, rănile, psoriazisul, acneea, herpesul, dermatitele, etc.
6. Cătina este şi un bun anticancerigen şi antitumoral. Cantitatea mare de antioxidanţi din frunzele cătinei previn apariţia cancerului.
7. Cătina, sub formă de ulei, reduce nivelul colesterolului, menţine sănătatea sistemului cardiovascular, conţine acizi graşi Omega 7 - ajută la slăbit, luptă împotriva diabetului, etc. Cătina conţine şi acid folic.
Cătina poate fi consumată ca atare, sub formă de sirop, fructe uscate sau pulbere, precum şi sub formă de ulei presat la rece.