Suc Concentrat de catina

Code: (succatina)
Rating:
10009
Pret: 25.00 RON
Inclus 9 % TVA
Produsul nu se livreaza in perioada Martie - Octombrie
Suc Concentrat de catina pentru familia ta!

SUC CONCENTRAT DE CATINA - ACTIV DIN PUNCT DE VEDERE ENZIMATIC nepasteurizat fara conservanti

Sucul de catina -  se  selectioneaza  fructele  cu  culoarea cea mai portocalie acestea  fiind  cele  mai bogate  în vitamine.  Este indicat  ca  sucul  sa  se prelucreze in ziua recoltarii fructelor (daca nu exista posibilitatea congelarii acestora imediat dupa recoltare).


Sucul de catina obtinut prin presare la rece, se consuma diluat cu apa sau cu alte lichide, ratia indicata pentru o zi fiind de 50-100 mililitri pe zi, dar nu exista o restrictie anume, ci aceasta se consuma atat cat suporta fiecare. Pentru ca au efect energizant foarte puternic si pentru a reusi sa dormiti seara, este bine ca fructele de catina sa se consume numai in prima parte a zilei, efectul fructelor de catina fiind unul mai puternic decat cel al cafelei. In cazul eforturilor fizice prelungite sau in cazul eforturilor intelectuale deosebite, portia zilnica se poate dubla. Conform doamnei biolog Maria Pop, acest suc nu se administreaza seara, intrucat poate tulbura somnul datorita energizarii produse: “CATINA este cea mai dotata planta medicinala! Fructele ei ar trebui tratate nu ca simplu aliment, ci ca medicamente naturale de exceptie, adevarate produse farmaceutice oferite de natura gata preparate prin cea mai curata biosinteza. Asociind fructele de catină cu o nutritie adecvata, putem realiza un tratament eficient, preventiv si curativ. Catina este un biotrofic si un biostimulator de exceptie, un regenerator si un energizant dintre cele mai puternice, calitati datorate existentei in cantitati apreciabile a serotoninei. Serotonina este cel mai important factor antistres continut in fructele de catina. Serotonina este o substanta foarte rara in lumea vegetala si este un compus care se afla in stare disociata si are rolul de a proteja impotriva radiatiilor si a infectiilor. Ajuta la coagularea sangelui si la vindecarea plagilor, regleaza tensiunea arteriala si emotionala, temperatura corpului, secretia hormonala etc.Este un hormon cerebral cu rol vasodilatator, dar şi constrictor, precursor al melatoninei, implicat in sinteza proteinelor si in reglarea nivelului glucozei; este un antioxidant eficace, evita formarea radicalilor liberi, este un bun imunomodulator, stimuland raspunsul imun in apararea antibacteriana. Serotonina controleaza starea de veghe-somn, raspunsul la lumina-intuneric si procesul de mictiune nocturna”.
 

Fructele de catina contin de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele. Dar catina, contine o multime de alte ingrediente: fibre de fructe proprii pentru o digestie mai buna, carotenoide, provitamina A beta-caroten, Vitamina E, precum si un numar de antociani. Acest lucru intareste sistemul imunitar, ne protejeaza de radicalii liberi.

Recent s-a descoperit ca, catina alba contine, de asemenea vitamina B-12, o vitamina de energie, care se gaseste predominant numai in carnea si varza murata. O constatare importanta  pentru vegetarieni este lipsa acestei vitamine  din alimentatia lor. Prin consumul de catina se poate reechilibra deficitul de Vitamina B12 continuta  în coaja fructului.

Vitamina B12 - joaca un rol decisiv in buna functionare a sistemului nervos, ajutand la formarea tecii de mielina ce inveleste fibrele nervoase, esentiale pentru transmiterea de impulsuri nervoase in tot corpul. Datorita acestei functii, vitamina B12 constituie un aliat pretios in mentinerea acuitatii simtului tactil si auditiv, in perceptia durerii, in echilibru, ca si pentru sporirea capacitatii de invatare, impiedicarea pierderilor de memorie si pastrarea aplombului mental;

Fructele de catina ofera o multitudine de substante de promovare a sanatatii. Sucul, pulpa si semintele contin peste 190 de ingrediente diferite: vitaminele C, E, B1, B2, acid folic, Beta-carotenul  substante bioactive  vegetale si minerale.
Concentratiile acestor ingrediente minerale variaza in functie de maturitatea boabei. Prin urmare, controlul  strict si prelucrarea atenta asigura  calitatea înalta a sucului natural de catina alba.

Recomandari: asigurarea unui aport nutritiv bogat in substante bioactive recomandat pentru echilibrarea dietei in afectiuni hepatice; hipercolesterolemie; hiperlipemie, afectiuni functionale ale sistemului nervos central; afectiuni cardio-vasculare; osteoporoza; suprasolicitari intelectuale si fizice; oboseala cronica; insomnii; obezitate, preventiv pentru munca in conditii toxice, cresterea rezistentei organismului fata de unele boli infecto-contagioase si in perioada de convalescenta, febra de primavara, sangerarea gingiilor.

Comentarii
Producator: 
Sc Eco Plant Catina Srl
Cantitate in stoc: 0
Greutate: 0.5 Kg
play
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH